SPREKERS

Foto van spreker

Kjeld H. Aij

Kjeld is verpleegkundige en bedrijfskundige en ruim achttien jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Sinds 2015 is hij Directeur van de Divisie Acute Zorg bij VU medisch centrum.

Foto van spreker

Mark van de Streek

GGZ Drenthe

Foto van spreker

Peter van der Meer

Voorzitter van de Raad van Bestuur van het Albert Schweitzer ziekenhuis (ASz).

Foto van spreker

Esther Reenders

Zij is na het afronden van de Hoge Hotelschool in Leeuwarden in New York beland, waar zij in het Waldorf Astoria Hotel en het Plaza Hotel als hotelmanager heeft gewerkt. Na 10 jaar keerde zij in NL terug met haar gezin en heeft haar passie voor gastvrijheid in de zorg voortgezet. Inmiddels werkt ze alweer 7 jaar vanuit haar eigen bedrijf aan diverse projecten waarin in klantbeleving en gastvrijheid centraal staan. Naast haar eigen bedrijf is Esther mede-bedenker van ‘FeedbackRadar’; een software tool die organisaties in staat stelt om actief, samen met de input van de eigen ‘klant’ continu te verbeteren.

Foto van spreker

Conny Berends

Sinds de start van het SteedsBeter team in 2010 werkzaam als Lean consultant bij Icare. Icare heeft een integraal programma ontwikkeld op visie-leiderschap en lean. Deze combinatie is de basis voor ons succes.

Foto van spreker

Erik van Luxzenburg

Lean consultant Icare Verpleging & Verzorging. Sinds 2011 als Lean consultant, toen bij Achmea IM&IT en sinds 2017 bij Icare. De Steeds Beter collega’s en Erik werken aan de doorontwikkeling van het genoemde integrale programma.

Foto van spreker

René Aernoudts

Hij werd gegrepen door het Lean-virus eind jaren 90, en sindsdien werkt hij als probleemoplosser en probleemsupporter. Hij helpt je op een structurele manier door jou gecreëerde klantwaarde te verhogen en te leren van je vraagstukken. Dat doet hij op een directe, authentieke wijze zodat je er gegarandeerd mee aan de slag kunt, als je durft!
René werkt als directeur bij het Lean Management Instituut en Nyenrode Lean Instituut waar hij allerlei mensen in organisaties helpt bij het verbeteren van klantwaarde. Als hobby maakt hij op een Lean manier jam van biologisch geteeld fruit uit zijn eigen boomgaard.